Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τα play off και έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ και να βρεθεί μόνη δεύτερη στη βαθμολογία της Super League.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χάσει κιόλας από τον διαβασμένο και ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό του Δώνη, αλλά ο Μάρκο Λιβάγια την έσωσε με τη γκολάρα που πέτυχε στο 75′ και έγραψε το τελικό 1-1. Ο Κροάτης επιθετικός ανέφερε στο AEK TV πως είναι χαρούμενος για αυτό το τέρμα και την αντίδραση που έβγαλε η «Ένωση» μετά το γκολ που δέχθηκε, ωστόσο προβληματίζεται για το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς ακόμα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Λιβάγια:

-Πώς ήταν το συναίσθημα να παίζεις ποδόσφαιρο μετά από τόσο καιρό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναπαίξαμε ποδόσφαιρο μετά από τόσο καιρό. Βέβαια, είναι δύσκολο μετά από τρεις μήνες χωρίς παιχνίδια να βρούμε τους ρυθμούς μας. Έχουμε μερικά πράγματα να βελτιώσουμε, που σιγά-σιγά, με τον κάθε αγώνα και με τον προπονητή μας θα γίνουν, αλλά όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε και παίξαμε μετά από τρεις μήνες».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για την εξέλιξη που είχε;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε θεωρώ καλές στιγμές μέσα στον αγώνα, έχουμε και πολλά πράγματα όπως είπα πριν που πρέπει να βελτιώσουμε και θα τα βελτιώσουμε στο μέλλον, αλλά μετά από τρεις μήνες και με τη ζέστη που ξεκινάει δεν είναι εύκολο να βρούμε τους ρυθμούς μας».

-Ακόμη ένα σημαντικό γκολ για εσένα και ακόμη ένα βραβείο που παραλαμβάνεις…

«Είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι πιο χαρούμενος με την αντίδραση που είχε η ομάδα μετά το γκολ που δεχθήκαμε κι αυτό το γκολ είναι απλά ένα βήμα για να δουλέψω κι άλλο».


AEK F.C. - Λιβάια: «Χαρούμενος με την αντίδραση της ομάδας»