Με φόντο τον πόλεμο δηλώσεων με την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά δίνει τη δική της απάντηση, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου η Βίκυ Καγιά απάντησε για όλα.

Μιλώντας για το GNTM η Βίκυ Καγιά είπε:
«Θα μπουν και αγόρια και είναι φανταστικό γιατί τα αγόρια στην Ελλάδα είναι κούκλοι. Είναι πολύ ωραίος ανταγωνισμός και είναι ωραία να δείξουμε και μια πλευρά του μόντελινγκ που δεν έχει αγγίξει κανείς ακόμα. Λογικά τα αγόρια και τα κορίτσια θα πρέπει να μένουν μαζί».

Σε άλλο σημείο, σχολιάζοντας τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην επιτροπή του ριάλιτι μόδας, η Βίκυ Καγιά δήλωσε:
«Δεν τις ξέρουμε ακόμα αυτές, δεν έχει ανακοινώσει κάτι το κανάλι. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής, δε νομίζω να είναι αγόρι. Δεν ξέρω αν η Ζενεβιέβ θα πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου».

Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου
«Καλή επιτυχία εύχομαι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να έχει δίπλα της μια ομάδα που θα την στηρίζει πίσω από τις κάμερες και θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί για την ψυχρότητα γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, τελείως άβγαλτη για την πρώτη της φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δεν ξέρω τι εννοεί πραγματικά, αν το είπε έτσι.

Γιατί να μην πάω καλεσμένη στην εκπομπή της αν ήταν μια θεματολογία που μπορώ να υποστηρίξω; Αν ήταν για να συζητήσω για τις ζωές των άλλων δεν το κάνω.

Εγώ είπα απλά ότι όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν ξαναγυρνά και αυτό έχει να κάνει και με εμένα και με όλους. Δεν ξαναγυρνάει όποτε θέλει την επόμενη στιγμή, βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλο αυτό.

Κακώς το παρεξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου γιατί γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος και το έχω αποδείξει πολλά χρόνια. Δεν το είπα κακοπροαίρετη, το είπα έκπληκτη. Βάζω τον εαυτό μου μέσα κι εγώ να ήμουν το ίδιο θα έλεγα για μένα.

Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και καλά έκανε, τι να γίνει; Εγώ φυσικά και την ακολουθώ, γιατί να μην την ακολουθώ;

Στην αρχή αναρωτήθηκα, μετά όμως δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη για το πως νιώθει κάποιος. Είπα ότι δεν έχω κάποιο θέμα, της ευχήθηκα τα καλύτερα. Να είναι καλά και η μία και η άλλη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, ειλικρινά».


Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου