Σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις, προχώρησε η εφημερίδα «Mundo Deportivo». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ διεμήνυσε στους συμπαίκτες του ότι θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!

Και όλα αυτά, εν μέσω καραντίνας λόγω κορωνοϊού, διάστημα στο οποίο ο Βραζιλιάνος επιθετικός, είχε διαρκή επικοινωνία με τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στο σχετικό άρθρο της ισπανικής εφημερίδας επισημαίνεται πως η μοναδική επιθυμία του 28χρονου άσου, είναι να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και για τον λόγο αυτόν, αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο, που λήγει το 2022.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν θέλει να «συγκρουσθεί» με τους διοικούντες την Παρί και σκοπεύει να κλείσει τον κύκλο του στην γαλλική πρωτεύουσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Που δεν είναι άλλος, από μία εξαιρετική πορεία στο Champions League και η κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην Ιστορία των «πρωτευουσιάνων».


Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν από έναν μήνα ο πρώην μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου είχε αποκαλύψει ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού.