Η Αθηνά Οικονομάκου, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας είναι πάνω απ’ όλα μανούλα! Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως ένα δεύτερο παιδί βρίσκεται στα σχέδια της.

«Το δεύτερο παιδί δεν αργεί. Κάποια στιγμή θα γίνει. Το πότε κανείς δεν το ξέρει» εκμυστηρεύτηκε η όμορφη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου». Εκείνο που ολόκληρη η οικογένεια της Αθηνάς επιθυμεί είναι να προστεθεί ένα ακόμη μέλος σύντομα. Πιο πολύ, βέβαια, θα χαιρόταν ο μικρός Μάξιμος.

Αν και όλα πήγαν πίσω εξαιτίας του κορωνοϊού, η ίδια δεν εφησυχάζει και περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνέχιση του σήριαλ, ενώ παράλληλα ασχολείται με τις νέες συλλογές της: «Περιμένουμε να μας ενημερώσουν αν θα συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου, για να κλείσουμε τη συμφωνία και να δούμε πότε, ποιοι και πώς θα συνεχίσουμε».

«Δεν έχουμε αποφασίσει που θα είμαστε φέτος. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου, σχετικά με τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη, οι οποίες πάντα συνδυάζονται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.