Κλειστές θα είναι αύριο, εορτή του Αγίου Πνεύματος οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες.

Ωστόσο, η γιορτή του Αγίου Πνεύματος δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Έτσι, τα καταστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρες θα παραμείνουν ανοιχτά, εκτός κι αν οι οικείοι εμπορικοί σύλλογοι έχουν λάβει διαφορετική απόφαση. Τα μαγαζιά θα μείνουν ανοιχτά σε Αθήνα, Πειραιά και Ηράκλειο Κρήτης και άλλες περιοχές.

Υποχρεωτικά κλειστά θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του νομού Θεσσαλονίκης .
Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα αύριο θα παραμείνουν κλειστά, καθώς έχει καθιερωθεί ως εθιμική αργία που τηρείται στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας και ως εκ τούτου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώνεται ότι: Όλα τα καταστήματα της Βέροιας την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας.

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης τα καταστήματα θα αύριο κλειστά, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και στην Πάτρα, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Γιάννινα, το Αγρίνιο, την Καβάλα, τα Τρίκαλα, τη Φλώρινα και την Τρίπολη.