Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και με τη βούλα ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Ο 17χρονος (11/12/2002) αριστερός μπακ του Πανσερραϊκού, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την υπογραφή του Αποστολόπουλου, που αποτελούσε στόχο, τόσο του ΠΑΟΚ όσο και ξένων ομάδων, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα των Σερρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμη 18 ετών τις δύο τελευταίες σεζόν έχει συνολικά 48 συμμετοχές με την πρώην, πλέον, ομάδα του σε επίπεδο ανδρών, ως βασικός από την ηλικία των 16 ετών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Στον Ολυμπιακό βλέπουν στο πρόσωπο του Αποστολόπουλου μία νέα περίπτωση Τσιμίκα. Και επειδή προέρχονται από την ίδια πόλη/ομάδα, αλλά και επειδή και ο νεαρός μπακ ακολούθησε τα χνάρια του «Τσίμι». Αρχικά ήταν μεσοεπιθετικός, αλλά έγινε αριστερός μπακ μόλις ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των Σερρών. Και φυσικά αγαπημένος του ποδοσφαιριστής και πρότυπο, είναι ο συντοπίτης του, οποίος έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του.