Νέα δήλωση που θα συζητηθεί έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον ALPHA και αποχωρεί προσωρινά και από την τηλεόραση. Σήμερα, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή εκπομπή της ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος τη ρώτησε πού θα τα πουν την επόμενη σεζόν. "Έλα στο σπίτι μου, στα Μελίσσια είμαι. Έχω πάρα πολύ χώρο, έχω και κήπο για να αράξουμε. Λίγο ηλιοθεραπεία, λίγο συνέντευξη... Μικρόφωνα δεν έχω αλλά όλα τα υπόλοιπα τα έχω. Καλή φιλοξενία, χαμόγελο, ψυχραιμία, αυτιά για να ακούσω, τηm ψυχή μου να δώσω για να περάσουμε φανταστικά. Αλλά στον προσωπικό, ιδιωτικό μου χώρο" του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

"Εγώ θέλω να σου πω ότι αν δεν κάνεις του χρόνου κάτι και επειδή θα λείψεις, μετά θα κάνεις σίγουρα έτσι κι αλλιώς. Έχω την εντύπωση όμως πως κάτι θα γίνει μέχρι το τέλος και του χρόνου εσύ κάπου θα είσαι" σχολίασε ο ηθοποιός. Και τότε η παρουσιάστρια του είπε: "Δεν θέλω να σε διαψεύσω ξανά, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δεν βγαίνω από τους στόχους μου. Μην με βάζεις να αισθάνομαι περίεργα, γιατί είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και λέω πάω να κάτι άλλο… Αλλά είναι μια καλή στιγμή...Αν μου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ και νιώσω πως πετάω μέσα σε αυτή τη νέα κατάσταση, δεν θα γυρίσω. Δηλαδή δεν θα γυρίσω, για να γυρίσω".


Νέα δήλωση "βόμβα" από την Ελένη Μενεγάκη