Η Μαριάννα Βούλγαρη είναι κούκλα, συμφωνείτε; Στάνταρ ναι!

Είναι όμως και φωνάρα και βγάζει ένα στοιχείο πάνω στη σκηνή που σε μαγνητίζει και σε κάνει να θες να την ακούσεις, γνωρίζοντας ότι αυτό το κορίτσι έχει να πει το κάθε κομμάτι, με έναν δικό της τρόπο.

Αν δεν συμφωνείτε εσείς χάνετε, τρέξτε να την ακούσετε, θα σας λέγαμε σε άλλες εποχές. 

Επειδή όμως βρισκόμαστε ακόμα σε μία παρατεταμένη πανδημία, τουλάχιστον ως προς τον καλλιτεχνικό τομέα, με τις συναυλίες και τα live να είναι ακόμα σε καραντίνα, σίγουρα δεν θα έχετε την ευκαιρία για αυτό το διάστημα να την δείτε από κοντά.

Έτσι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παρουσιάσουμε ένα καινούργιο κομμάτι της που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και κάνει αίσθηση. Το κομμάτι λέγεται Darlin και πρόκειται για μια καλοκαιρινή new disco διασκευή της original rock επιτυχίας της θρυλικής μπάντας των Stories.

Η διασκευή παίζεται αυτή την χρονική περίοδο σε παραπάνω από 50 καταγεγραμμένα ραδιόφωνα της χώρας, ενώ στο ελληνικό shazam έχει #79. Πρόκειται για ένα τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Records, στελέχη της οποίας όταν άκουσαν το κομμάτι ενθουσιάστηκαν τόσο που αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν μέσα από την εταιρεία τους.

Στην διασκευή η Πατρινή performer συνεργάζεται με τους Heavy Boys (Γιώργο Κανατούλα και Κυριάκο Μαραγκό) και είναι τουλάχιστον απολαυστική.


Heavy Boys feat. Marianna - Darlin’ - Official Lyric Video