Πέρα από την ενίσχυση και διεύρυνση του ελληνικού του κορμού, με παίκτες με κίνητρο και σε πολύ καλή ηλικία όπως είναι ο Μιχάλης Λούντζης και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, στον Προμηθέα στοχεύουν και σε Αμερικανούς από το πάνω ράφι και προς αυτή την κατεύθυνση είναι το έντονο… φλερτ με τον Ίαν Μίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, ο 29χρονος γκαρντ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ροάν, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Πάτρας και είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται μαζί της στο Eurocup.

Ο Μίλερ (έχει ύψος 1,91) στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον νυν προπονητή της ΑΕΚ Ηλία Παπαθεοδώρου στην Αστάνα, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Γιέζι, Τορίνο και Βερόνα στην Ιταλία, Ουσάκ στην Τουρκία, Γκραβελίν στο πρώτο του πέρασμα από την Γαλλία, Χάποελ Γκιλμπόα στο Ισραήλ και η Ροάν ήταν ο τελευταίος του σταθμός.

Εκεί είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά, με συμμετοχή και στους 25 αγώνες που παίχτηκαν στους οποίους ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 430 πόντους, αλλά και μακράν πρώτος πασέρ με 92!