Στο Mystery Box του MasterChef το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές η Μαριάννα Πουλμεντή ήταν μια σκέτη αποτυχία. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς απόρησαν βλέποντας το πιάτο και… ζήτησαν εξηγήσεις, όπως αναφέρει το zappit.

«Από τη λάντζα το έφερες;», ήταν η πρώτη αντίδραση του σεφ Κουτσόπουλου. Πουρέ από τσορίθο με μπισκ γαρίδας και αστακού ήταν το πιάτο, το οποίο όμως δεν είχε καμία αισθητική. Ήταν λες και τα υλικά απλά είχαν πεταχτεί μέσα στο πιάτο.

«Είναι σαν να έχουμε μαζέψει από ένα τραπέζι όλα τα πιάτα, αυτό να ήταν το τελευταίο από κάτω, έχει πάει ήδη στη λάντζα και το φέρνεις μπροστά σου και βάζεις δύο τουίλ. Με αγάπη το λέω, αλλά κοίτα… Είναι όντως λες και έχει πάει λάντζα, έχει φαγωθεί κάτι εκεί μέσα και το φέρνεις μπροστά σου και λες κάτσε να βάλω και δύο τουίλ, φάτε, καληνύχτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Δεν το βλέπει σοβαρά το παιχνίδι. Δεν έχει μαγειρική ωριμότητα, δεν έχει ωριμότητα γενικά σαν κορίτσι και είναι λογικό γιατί είναι μικρή. Δεν το ζει όπως πρέπει, είναι τεμπέλα», είπε ο Σταύρος Γεωργίου.