Έγινε και αυτό…

Ένας άνδρας βούτηξε στη θάλασσα στο Νότιο Πάρκο, μπροστά από το κολυμβητήριο του ΝΟΠ, σε ένα σημείο που τα νερά προφανώς και δεν είναι κατάλληλα για κολύμβηση.

Στο σημείο κάθονται συνήθως ψαράδες με τα καλάμια τους περιμένοντας να τσιμπήσει το δόλωμα, ενώ αν και τα τελευταία χρόνια ο περιβάλλον χώρος γύρω από την παραλία έχει καθαριστεί, σίγουρα αργεί ακόμα η στιγμή που θα δούμε ανθρώπους να κολυμπούν εκεί και γενικότερα στοπ Νότιο Πάρκο.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που οι Πατρινοί έχουν παραπονεθεί από τη δυσοσμία που βγάζει η θάλασσα μπροστά από το Νότιο Πάρκο, ένα πρόβλημα που αναμένεται να λυθεί με τα έργα που έχει ξεκινήσει ο Δήμος για την αποχέτευση.

Υπάρχουν επίσης τα εργοστάσια της περιοχής, το νέο λιμάνι και αρκετοί ακόμα παράγοντες που δεν δίνουν τα κίνητρα σε κάποιον για να κολυμπήσει στο Νότιο Πάρκο. Παρ’ όλα αυτά ο άγνωστος κύριος της φωτογραφίας, αποφάσισε κόντρα σε όλα να βουτήξει στη θάλασσα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στην σελίδα του ΝΟΠ. Δεν ξέρουμε βέβαια αν μετά το μπάνιο του παραμένει καλά στην υγεία του, ωστόσο, αυτό που έκανε σίγουρα θέλει…  ψυχή. Και λίγη τρέλα ασφαλώς…