Ώρες αγωνίας βιώνουν οι στενοί συγγενείς και φίλοι της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό η οποία λίγη ώρα αργότερα αφότου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, διασωληνώθηκε και σήμερα παραμένει στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό. «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική.

Και από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα για δέκα μέρες, το κορίτσι αυτό δίνει για τη ζωή του, παλεύει  να κρατηθεί στη ζωή, και πριν δύο μέρες δυστυχώς, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας εδώ και δέκα μέρες δεν έχει εξηγήσει η διοίκηση του νοσοκομείου τι ακριβώς έχει συμβεί. «Ο ένας μεταθέτει τις ευθύνες στον άλλον, κανείς δεν δίνει σαφείς απαντήσεις και συγκεκριμένες» κατέληξε.


"Η Δώρα μπήκε να γεννήσει το πρώτο μας παιδί και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή"