Υλικά συνταγής για εύκολη ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

  • 125γρ ζαμπόν, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 1/2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί
  • 1/3 φλιτζάνι (50g) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι4 αυγά
  • 1 1/2 φλιτζάνια (375 ml) γάλα

Εκτέλεση συνταγής για εύκολη ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °C και αλευρωβουτυρώνετε ένα ταψάκι.
  • Σε ένα μπολ βάζετε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε. Στη συνέχεια τα βάζετε στο ταψί.
  • Χτυπάτε τα αυγά και το γάλα μαζί σε ένα μπολ και το ρίχνετε πάνω από το μείγμα με το αλεύρι που έχετε ήδη τοποθετήσει στο ταψί. Ψύνετε για 40 λεπτά και η ζαμπονοτυρόπιτα είναι έτοιμη.