Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της μεγαλύτερης αδερφής του, Λιν, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Δίνοντας τις ευχές του για τα 49α γενέθλιά της, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της μεγαλύτερης αδερφής του, Λιν, από το παρελθόν. Ο ίδιος ανέβασε το throwback στα stories του στο Instragram, εκπλήσσοντας τους followers του, όπως αναφέρει το zappit.

Οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί, καθώς ο Μπέκαμ δε συμφωνούσε με τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κόλιν Έιβερι, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1999 και χώρισε το 2011, ενώ απέκτησε μαζί του τρία παιδιά. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι σχέσεις τους έχουν φτιάξει, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να της εύχεται δημόσια «χρόνια πολλά», με μια throwback φωτογραφία της. Οι δυο τους έχουν και μια μικρότερη αδερφή, την Τζοάν, η οποία είναι 38 ετών.

Η Λιν Μπέκαμ Μπριγκς ξαναπαντρεύτηκε τον Κέβιν Μπριγκς, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί. Πρόσφατα, δημοσιεύματα ήθελαν την Λιν να δυσκολεύεται οικονομικά και να προσπαθεί να βγάλει επιπλέον χρήματα πουλώντας αντικείμενα και ρούχα στο Facebook. Παρά το γεγονός ότι ο αδερφός της την έχει στηρίξει οικονομικά στο παρελθόν, όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί η αδερφή ενός εκατομμυριούχου να αναγκάζεται να πουλά πράγματα online;

Ωστόσο, από το story του Ντέιβιντ Μπέκαμ και τις ευχές του πάντως καταλαβαίνει κανείς ότι οι σχέσεις των δύο αδερφών έχουν φτιάξει. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.