Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Γιάννης Λουκάκος στο “Έλα χαμογέλα”. Ο δημοφιλής σεφ και κριτής των πρώτων δύο κύκλων του ελληνικού MasterChef, το οποίο τότε είχε προβληθεί στο Mega, δέχθηκε μάλιστα μια ξεχωριστή έκπληξη στον αέρα της εκπομπής του OPEN, όπως αναφέρει το zappit.

Ο λόγος για τον καλό του φίλο και, επίσης, κριτή στους κύκλους εκείνους του ριάλιτι μαγειρικής, Λευτέρη Λαζάρου.

“Πρέπει να πω ότι με τον Γιάννη μάς δένουν τα γεγονότα της τηλεοπτική εκπομπή που είχαμε κάνει τότε, τον διαγωνισμό αλλά μας δένει και μια αγάπη και μια συμπάθεια. Χαίρομαι πάρα πολύ να τον βλέπω και περνάω πάρα πολύ καλά μαζί του. Σκεφτείτε ότι στα πρώτα βήματα που τον γνώρισα, μου ζήτησαν να τον περιγράψω. Ο Γιάννης ήταν τότε τελείως διαφορετικός. Τον περιέγραψα, λοιπόν, ότι είναι σαν το στρείδι. Πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να τον ανοίξεις, να βάλεις λίγο λεμονάκι, να τον τον αφήσεις να χορέψει. Αυτός είναι ο Γιάννης. Ο άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ για τη δουλειά του, για αυτά που έχει καταφέρει και πάντα χαίρομαι όσες φορές βρισκόμαστε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου προδίδοντας, στον αέρα της πρωινής εκπομπής, ένα αξέχαστο σαρδάμ.

Με τη σειρά του, όμως, ο Γιάννης Λουκάκος δεν έκρυψε τη χαρά και τη συναισθηματική του φόρτιση για τα όμορφα λόγια που δέχθηκε.