Σημείο αναφοράς και αυτό το καλοκαίρι θα είναι το Δρέπανο της Πάτρας, ένα από τα καλύτερα σποτ της χώρας για kite surf και wind surf.

Ήδη οι "αετοί" έχουν ξεκινήσει να αυξάνονται πάνω από την παραλία του Δρεπάνου, ενώ το μονοπάτι της Παναγίας έχει ολοένα και περισσότερες σανίδες από σέρφερ που ετοιμάζονται να μπουν στη θάλασσα για να δαμάσουν τους ανέμους.

Οι "αετοί" των kite surfers πάνω από τον Φάρο του Πολεμικού Ναυτικού (το σήμα κατατεθέν της παραλίας) είναι οι οιωνοί που δείχνουν ότι και αυτό το καλοκαίρι το Δρέπανο θα αποτελέσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους Πατρινούς, αλλά και για δεκάδες αθλητές που αγαπούν αυτά τα σπορ.

Μιλάμε για μία παραλία που μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά στο πλαίσιο των extreme sports και έχει τις βάσεις για να φέρει κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο, με δεδομένο ότι πλέον το Δρέπανο το έχουν επισκεφθεί αρκετοί από το εξωτερικό, αλλά και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών στον κόσμο.

Μη ξεχνάμε ότι γίνεται κάθε χρόνο εκεί και το Kite Surf Festival που αποτελεί πλέον έναν θεσμό για την Πάτρα, αλλά και για τους fans των waves sports. Είναι μία παραλία ξεχωριστή το Δρέπανο, όπου σμίγουν οι άνεμοι και μπορεί να δώσουν πνοή στην περιοχή.

Οι φωτογραφίες είναι του Χάρη Πομώνη.