Το νέο LP του Darkmatters, είναι γεγονός και αποτελεί μία αρκετά προσεγμένη δουλειά που σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

Ο τίτλος του είναι «Little Black Rose», παρμένος από ένα ομώνυμο τραγούδι του δίσκου που περιλαμβάνει 14 κομμάτια, με ήχους Electronica, Downtempo, Trip Hop και Experimental Pop.

Ο Darkmatters είναι ο κατά κόσμο Πατρινός Βαγγέλης Μουρελάτος, ιδρυτής και μέλος του εναλλακτικού πατρινού hip hop συγκροτήματος Feel In και μουσικός παραγωγός με κομμάτια που έχουν κάνει το γύρο της Ευρώπης με το nick name Elis M. Feeling.

Σε αυτό το LP, ως DarkMatters, ακολουθεί έναν πιο μοναχικό δρόμο, σε ένα μουσικό project, που έχει ήδη αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.  

Κύρια χαρακτηριστικά του ο ξένος στίχος, ένα έντονα μελαγχολικό ηχόχρωμα και τα συναισθήματα που αποπνέει ως δημιούργημα, καταφέρνοντας να διηγηθεί μια ιστορία που ξεκινάει στο σκοτάδι, στις 5 το χάραμα.

Το LP αποπνέει την επιθυμία του δημιουργού να μιλήσει για τη «μαύρη» περίοδο στη ζωή των ανθρώπων και το καταφέρνει αυτό, τόσο μέσα από τις νότες όσο και μέσα από τις φωνές των Μαρία Τσέβα, Mary Irene, Alex F., Νίκου Γαλάνη, Βιβής Φωτοπούλου και Lina που συμμετέχουν ερμηνευτικά στο νέο δίσκο.

Στην κιθάρα είναι ο Γεράσιμος Γιανναδάκης, στο βιολί ο Αχιλλέας Μπέρης, στο σαξόφωνο ο Τίμος Σπανόπουλος, ενώ η ηχογράφηση έγινε από τη NoiseBox Studio. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Old Bad Habits Records.


DarkMatters ft Maria Tseva- Little Black Rose {Official}