Χωρίς ΑΤΜ έχουν μείνει οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, καθώς όπως είδαν τις τελευταίες ημέρες, το μηχάνημα που βρίσκεται στο σημείο που λειτουργούσε παλιότερα το υπό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, ήταν "σφραγισμένο".

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δικαιολογημένη διαμαρτυρία των κατοίκων, καθώς μιλάμε για μία πυκνοκατοικημένη περιοχή που δεν έχει άλλο τέτοιο μηχάνημα ανάληψης.

Το μηχάνημα που βρισκόταν στους Πέντε Δρόμους εξυπηρετούσε έναν κύκλο συνοικιών της Πάτρας, ξεκινώντας από την πλατεία Βουδ, την Αγία Τριάδα και φτάνοντας έως και τα Προσφυγικά.

Πλέον οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα είναι αναγκασμένοι, είτε να πάνε στο κέντρο για να εξυπηρετηθούν, είτε στο Ψαροφάι. Σημειώνουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των πολιτών που εξυπηρετούσε είναι ηλικιωμένοι που δεν μπορούν εύκολα να μετακινηθούν σε άλλες γειτονιές ή στο κέντρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μηχάνημα στις αρχές της εβδομάδας λειτουργούσε κανονικά, όμως, άγνωστο για ποιο λόγο, όχι μόνο σταμάτησε τη λειτουργία του, αλλά καλύφθηκε πλήρως.

Υπενθυμίζουμε πως πριν ένα χρόνο περίπου, είχε "κατεβάσει" ρολά το υποκατάστημα της Αγίας Τριάδας στους «Πέντε δρόμους», το οποίο λειτουργούσε από τα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Οι υπηρεσίες του συγκεκριμένου υποκαταστήματος μεταφέρθηκαν τότε στο κατάστημα της Γούναρη, ενώ το ΑΤΜ λειτουργούσε κανονικά εξυπηρετώντας τους συναλλασσομένους της περιοχής.

Η αγανάκτηση των κατοίκων είναι έντονη. Ζητούν από τους αρμοδίους να επανεξετάσουν την απόφασή τους και να θέσουν σε επαναλειτουργία το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.