Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και φυσικά, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα φίλε Κριέ, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα «θέλω» σου και να εκπληρωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός που σχετίζεται με τον σύντροφο, σε βεβαιώνει ότι είναι πιστός και αφοσιωμένος σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σε δελεάζει ένα αξιόλογο φλερτ, που ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές κάθε είδους! Στον τομέα της εργασίας, δείξε την αξία σου και ίσως αποκτήσεις τον έπαινο που επιθυμείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα πραγματοποιείται το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα και επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Ταύρε! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, ευαισθησία, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε συναρπάσουν και ξεχνάς τα παλιά, που μέχρι τώρα σε πλήγωναν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από τρυφερές, συναισθηματικές συζητήσεις με τον σύντροφο! Ναι, επιτέλους, βρίσκετε από κοινού, την λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η διαίσθηση σου, είναι σίγουρα ο καλύτερος συνεργάτης σου, στην προσπάθεια σου να πετύχεις! Οικονομικά, πιθανόν να κάνεις περιττές σπατάλες, λόγω παρορμητικότητας και γενναιοδωρίας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ακόμα κι αν δεν το συνηθίζεις, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε κρυφές επικοινωνίες! Αν κάτι τέτοιο δεν σε αφορά, τότε μπορείς να αναμένεις, την αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα και πόθο για σένα, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το υποψιαστείς και να το καταλάβεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καταφέρνεις και βγαίνεις νικητής, απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές! Οικονομικές δυσκολίες, ξεπερνιούνται πολύ εύκολα σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια του Εξαγώνου Ήλιου-Χείρωνα! Καταφέρνεις πανεύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ένα φλερτ σήμερα, θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, γιατί πραγματικά το αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μία λύση μαζί με τον σύντροφο, για να ανανεώσετε την σχέσης σας και να λύσετε εξ ολοκλήρου προβληματισμούς και δυσκολίες, που είχατε μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, είναι οι σύμμαχοι σου στην επαγγελματική σου επιτυχία σήμερα! Οικονομικά να προσέχεις, γιατί είσαι παρορμητικός σε έξοδα και υπερβολές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε σήμερα την πρωτοβουλία να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο, αφού ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα και λογικά, για το τι αισθάνεσαι και το τι χρειάζεσαι από την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ τώρα το πρώτο βήμα και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς κανένα ενδοιασμό, αφού η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Αλλά και οικονομικά θα έχεις κέρδη, ιδίως όσον αφορά συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας του Εξαγώνου Ήλιου-Χείρωνα! Η ιδανική στιγμή, είναι τώρα, για επαφές, κοινωνικοποίηση και επικοινωνίες! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση! Ένα φλερτ, μία είδηση ερωτική ή ένα μήνυμα συναισθηματικό, σου δίνουν χαρά και σε συναρπάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα, να έρθει μία εξομολόγηση από καρδιάς, από τον σύντροφο σου, που πραγματικά θα αλλάξει την ζωή σου και θα ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και βελτιώνεις την σχέση σου, με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα και όχι για πραγματικές ανάγκες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στο Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα! Νιώθεις πλέον, πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου, κυρίως με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου, ο οποίος σου αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον σήμερα, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει άμεσα αντιληπτό από εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, με δυναμικότητα και επιμονή, πετυχαίνεις να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου! Έρχονται νέες πηγές εσόδων και οικονομικές λύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία τέλεια ημέρα για τα ερωτικά σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις τώρα με τον σύντροφο και ξεπερνάτε μαζί παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα νέο φλερτ και ρίχνεις μαύρη πέτρα σε παλαιές τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα έχεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα πάρεις κάποιες λάθος αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, αγαπητέ Τοξότη, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, μπορεί να στερηθεί σήμερα το συναίσθημα και το πάθος, κυρίως γιατί υπάρχει έλλειψη χρόνου! Μία μέρα είναι και θα περάσει! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας που σε απασχολεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τώρα θα πάρει νέα τροπή και εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς, στα νέα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, επιτυχία και πρόοδο! Τα οικονομικά σου διορθώνονται, αφού τώρα, κλείνεις εκκρεμότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, απόλυτα δημιουργικός και δημοφιλής! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και τα πετυχαίνεις! Οι άλλοι σε «βομβαρδίζουν» με επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με τον σύντροφο κάθε προβληματισμό και δυσκολία και απολαμβάνετε μαζί τον ερχομό ρομαντικών, παθιασμένων και παραμυθένιων ερωτικών στιγμών! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις από ερωτικές εξομολογήσεις, κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενισχυμένη σου δημιουργικότητα, αλλά και η τύχη σου, σε οδηγούν στην επαγγελματική αναγνώριση και επιτυχία! Η μέρα παρουσιάζει εύνοια και στα οικονομικά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος! Θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό παρελθόν, θα σε απασχολήσει σήμερα, κυρίως μετά από την επιδίωξη ενός πρώην συντρόφου, να επικοινωνήσει μαζί σου και να προθυμοποιηθεί να λύσετε τα παλιά σας λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις τα προβλήματα που είχατε τελευταία με τον σύντροφο και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες σήμερα! Οικονομικά, βρίσκεις λύση σε ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα, που σε ταλαιπώρησε καιρό!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται ιδιαίτερα! Έρχονται πολύ καλά νέα και ειδήσεις, που σε χαροποιούν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή ή αδερφό λύνεται τώρα, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις ένα πράγμα σήμερα! Η βαθιά συναισθηματική συζήτηση, είναι το κλειδί στην βελτίωση στην σχέσης σου με τον σύντροφο και η λύση στα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και συζητήσεις, γεγονός που σε κάνει να ξεπεράσεις τοξικά πρόσωπα, που σε απογοητεύουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και ξεχωρίζεις με τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Θα έχεις ένα πολύ καλό νέο που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου!

Πηγή: oroskopos.gr