Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοίραλη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, αλλά στη γωνία της Πατρών Κλάους με την Γλαύκου, τού είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος. Την Κυριακή 31 Μαΐου θα τελεστεί στις 9:30 π.μ. μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Η σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο ήταν μοιραία. Βρέθηκε στο οδόστρωμα, χτυπημένος στο κεφάλι. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου όμως επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Το χτύπημα ήταν συντριπτικό, το παλικάρι δεν άντεξε.

Ανείπωτη τραγωδία. Κατ’ αρχάς για τους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς του. Αλλά και για φίλους και γνωστούς, όπως και για κάθε άνθρωπο ο νους του οποίου δεν μπορεί να χωρέσει τέτοια απώλεια.

Το κακό ταξίδεψε γρήγορα στην Πάτρα, όπου η οικογένεια τους 18χρονου Νίκου Μοίραλη ήταν γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή. Κεντρικά πρόσωπα της ανείπωτης τραγωδίας η μητέρα του Λευκοθέα, ο πατέρας του Μάκης (Ασημάκης), τα αδέλφια του, τα πολλά μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Άνθρωποι που αγαπούσαν τον Αθλητισμό. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο 18χρονος Νίκος παίζοντας μπάσκετ στον Γλαύκο και παλιότερα στον Προμηθέα και τον Έσπερο ΑΟΠΑ.