Θέλετε να αφήσετε το παιδί σας να ανακαλύψει τις κλίσεις του και να αναπτύξει τα ταλέντα του;

Τότε ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Στην Πάτρα το Ανθολόγιο είναι ένας σύγχρονος χώρος δημιουργικού παιχνιδιού, ελεύθερης διακίνησης και έκφρασης ιδεών, ένας χώρος γυμναστικής και όχι μόνο!

Γιατί στη ζωή των παιδιών, όλα χρειάζονται: το παιχνίδι, η διασκέδαση, η ανεμελιά αλλά και η μάθηση!


Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ανθολόγιο στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας τη φαντασία τους να δημιουργήσει.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει πληθώρα εργαστηρίων δημιουργίας, έκφρασης, ψυχαγωγίας και άθλησης και διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Οι μικροί φίλοι μέσα από τις δραστηριότητες, βγάζουν τον καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους.


Μέσα από το παιχνίδι με χρώματα, τη μουσική, τα θεατρικά παιχνίδια, τις κατασκευές, το χορό και τη γυμναστική, εξοικιώνονται με τις τέχνες και δημιουργούν χωρίς να λείπει η διασκέδαση!

Ακόμα μέσα από τη ρομποτική μαθαίνουν να εξερευνούν τον κόσμο της τεχνολογίας... στο Ανθολόγιο η δημιουργία, η έκφραση και η γνώση γίνονται ένα.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και είναι δωρεάν για τους γονείς, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής". Η συνδρομή είναι για 11 μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο.

Ανθολόγιο... εκεί που η μάθηση γίνεται παιχνίδι!