Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και όσα είπε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο ανοίγουν νέα μέτωπα. Η Ρούλα Κορομηλά. η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκαν στο στόχαστρο, όπως αναφέρει το zappit.

“Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Ρούλα Κορομηλά. Καταρχήν, μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν προσωπικότητα η Ελένη Μενεγάκη. Δεν θεωρώ τόσο σημαντικό να κάνεις ένα show και να προσπαθείς να τραγουδήσεις. Μου είχαν συμβεί αυτά όλα, μου ήταν γνωστά.

Δεν υπήρχε ποτέ σχέση μεταξύ μας (σ.σ. με την Ρούλα Κορομηλά). Είχα πάει στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Είχαμε πάει με τον Στάθη Ψάλτη και μου λέει ο Στάθης “Κοίτα είναι πρωταγωνίστρια”. Από τον γάμο φάνηκε ότι θα τον παρακάμψει. Δεν είναι αναντικατάστατη, αλλά έκανε πολύ ωραίο θόρυβο.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει τεράστιο απωθημένο να γίνει παρουσιαστής, showman. Είναι ψηλός και όμορφος αλλά δεν το έχει. Αν καταφέρει, όμως, να βρει έναν τρόπο και να μπει από την κλειδαρότρυπα θα είναι πάρα πολύ έξυπνος και είναι πολύ έξυπνος”.