Την άδεια να γυμνάζεται στους χώρους του Μπάκιγχαμ έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, που νόσησε από κορωνοϊό, εθεάθη να μπαίνει στον χώρο του παλατιού μέσω πλαϊνής εισόδου, καθώς έφτασε με ένα θωρακισμένο Range Rover. Ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε με μπλε σορτς, κόκκινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Οπως αναφέρει η Mirror, ο Τζόνσον θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, καθώς υπερβολικό βάρος μπορεί να συνέβαλε στα προβλήματα που του δημιούργησε ο κορωνοϊός.

Ο Μπόρις Τζόνσον φέρεται να έλαβε άδεια να κάνει χρήση των χώρων του παλατιού, εν μέσω σχολίων για την απόφασή του να γυμνάζεται σε δημόσιους χώρους. Πηγή από το No10 είπε στη Sun: ««Ασκήθηκε στους χώρους του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ. Είναι σημαντικό για αυτόν, όπως όλοι οι άλλοι, να κάνουν τακτική άσκηση».

Ο Μπόρις Τζόνσον νόσησε από κορωνοϊό στις αρχές Απριλίου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, καθώς τα συμπτώματα επέμεναν. Ο Τζόνσον παρέμεινε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα και μετά το εξιτήριο βρισκόταν υπό παρακολούθηση στο Chequers, στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας.