Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο πιλότους για τηλεοπτικές εκπομπές, τους οποίους έχει στείλει στα κανάλια και περιμένει απαντήσεις, όπως αναφέρει το zappit.

«Έχω στείλει κάποιες προτάσεις και περιμένω απαντήσεις. Λίγο με τσάκισε ο κορονοϊός, αλλά τι να κάνουμε; Εντάξει, όλα καλά, θα δούμε… Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα.

Θα σου πω τι έκανα, θα στο αποκαλύψω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα έναν πιλότο στη Μιανμάρ που έχει να κάνει με σημάδια του σώματος, έχει να κάνει με tattoo, με πολεμικές τέχνες κλπ… Το οποίο διαβάζουν τις ιστορίες πίσω από τα σημάδια στο σώμα ενός ανθρώπου και ταξιδεύω κιόλας στις χώρες. Σε πολύ underground χώρες, σε πολύ “δύσκολες” χώρες. Έκανα αυτόν τον πιλότο, τον έστειλα σε κάποια κανάλια και περιμένω απαντήσεις.

Έκανα κι έναν δεύτερο πιλότο. Πηγαίνουμε και ανακαινίζουμε και φτιάχνουμε διάφορες οργανώσεις που δουλεύουν εθελοντικά, όπως φιλοζωικές, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Κάναμε έναν πιλότο στη φιλοζωική της Ξάνθης που έχω υιοθετήσει ένα σκυλάκι από εκεί… Τους ανακαινίσαμε τη φιλοζωική, το κάναμε πιλότο, το στείλαμε κι αυτό. Δύο πρότζεκτ έχω, ελπίζω να βγουν. Αν δεν βγουν, θα τα δείτε στο youtube, κανένα πρόβλημα, είναι και της μόδας τώρα», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.