Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο καλλιτέχνης, Απόστολος Γουγουλάκης, ένας μουσικός που έχει πάντα άρρηκτες σχέσεις με την Πάτρα. 

Πρόκειται για το τραγούδι «Μόνος» που τραγουδά μαζί με τον Αλέξανδρο Δάικο και προέρχεται από τον κύκλο τραγουδιών που λέγεται «Δίπλα». 

Όπως τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr για αυτό: «Δεν το έγραψα μέσα στην καραντίνα αλλά αρχές του καλοκαιριού του 2019.

Το ηχογραφήσαμε το περασμένο φθινόπωρο και έμελε να γίνει πράξη όσο ποτέ το θέμα του μετέπειτα με όλα αυτά που περνάμε και περάσαμε.

Μιλάει για τη μοναξιά που βιώνουμε όλοι μας, τη μοναξιά αυτή που πρέπει να βιώσουμε όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, κάτι σοβαρό.

Νοιώθω πάντα ότι αυτές τις στιγμές ο άνθρωπος πρέπει να "χωνεύει" καλά μέσα του τις καταστάσεις, να επεξεργάζεται, να αμφισβητεί και να προχωράει.

Αυτή είναι μια διαδικασία που την περνάς ουσιαστικά μόνος σου. Όσο και να σε βοηθάει το εξωτερικό περιβάλλον, εσύ θα πρέπει να κάνεις την αρχή. Πρέπει να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου».

Συντελεστές του τραγουδιού είναι οι: Θάνος Παπαγεωργίου (Ηλ. Μπάσο),  Βασίλης Μαραβάς (Ηλ. Κιθάρα), Κυριάκος Πέτρου (Βιολιά, Βιόλες) , Κώστας Μυλωνάς (Τύμπανα)  Απόστολος Γουγουλάκης  (Ακ. Κιθάρα, Analog Synth). Διεύθυνση Παραγωγής / Mix / Master : Παντελής Πέτρου, Taurus Productions.