Εικόνες που σοκάρουν από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 40χρονου άνδρα από το Πακιστάν στη μέση του δρόμου, δημοσιεύει το thestival.gr. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 40χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι έπεσε θύμα ληστείας. Στο βίντεο διακρίνεται ο ίδιος να αμύνεται ημίγυμνος και μία ομάδα νεαρών αλλοδαπών να τον χτυπά στο σώμα και το πρόσωπο.

Την ώρα της επίθεσης από το σημείο περνούσαν αυτοκίνητα, με τους οδηγούς να σταματούν περιμένοντας να λήξει το επεισόδιο. Μέχρι να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και να φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, οι νεαροί σκορπίστηκαν στα γύρω στενά.

Ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές, ωστόσο, δεν αποδείχτηκε η εμπλοκή τους στο συμβάν. Ο 40χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Οι κάτοικοι της οδού Μοναστηρίου και των γύρων οδών έχουν εκφράσει επανειλημμένα την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη που περιπολεί, ωστόσο, τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών συνεχίζονται.


Thestival.gr Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών στη Μοναστηρίου