Πατέρας με τα τρία του παιδιά κρύφτηκαν στο δάσος στην περιοχή Καβαλερίσκι στο Πριμόριε της Ρωσίας για να σωθούν από τον κορωνοϊό, μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

Αρχικά η αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε ότι εξαφανίσθηκαν τρία παιδιά από το χωριό Καβαλέροβο. Κινητοποιήθηκε αμέσως, αλλά στην συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε εξαφανισθεί και ο 39χρονος πατέρας τους. Έπειτα από έρευνες, ο πατέρας και τα τρία παιδιά εντοπίσθηκαν μέσα στο δάσος της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η περιφερειακή Ανακριτική Επιτροπή.

Η οικογένεια στη Ρωσία είχε αφήσει σημείωμα

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι των εξαφανισθέντων ένα σημείωμα στο οποίο έγραφαν ότι είχαν πρόθεση να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Η οικογένεια από τη Ρωσία ενημέρωνε πως επιχείρησε να κρυφτεί στο δάσος για να προστατευτεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετείχαν διασώστες, αστυνομικοί και εθελοντές. Αυτή την στιγμή είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Οι τοπικές δημοτικές αρχές, ανακοίνωσαν ότι ειδικοί εξετάζουν τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν στο δάσος τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται προς το παρόν υπό ιατρική παρακολούθηση.

Συνεχίζουν να αυξάνουν ραγδαία τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία

Η Ρωσία βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως σε πλήθος διαγνωσμένων ασθενών Covid-19, καθώς αποτελεί και τη χώρα που έχει πραγματοποιήσει ως σήμερα τα περισσότερα τεστ κορωνοϊού (8,9 εκατ.) μετά τις ΗΠΑ. Ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στη Ρωσία ανέρχεται τη Δευτέρα σε 3.633, με 92 νέα θύματα να ανακοινώνονται το τελευταίο 24ωρο.