Μέσα από τις συνεργασίες βγαίνουν οι καλύτερες μουσικές και το «Landing» ένας δίσκος που ουσιαστικά εμπνεύστηκε και δουλεύτηκε στην Πάτρα από τον μουσικό παραγωγό Αprovoli με συμμετοχή Πατρινών καλλιτεχνών και όχι μόνο το απέδειξε.

Ένας δίσκος που παρουσίασε μεταξύ άλλων τo patrasevents.gr και που έκανε αίσθηση, με δημιουργό ένα νεαρό φοιτητή από την Αθήνα που σπουδάζει στην Πάτρα και αρκετούς ακόμα ταλαντούχους μουσικούς, κυρίως από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Αprovoli και η ομάδα αυτή, έχοντας ως σκεπτικό ότι οι καλύτερες μουσικές βγαίνουν μέσα από τις συνεργασίες, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ένα ακόμα εγχείρημα. Να φτιάξουν την ομάδα «Diver's City».

Τι είναι αυτή και ποιος ο σκοπός της; Ας διαβάσουμε την σχετική ανάρτηση του Αprovoli: "Πριν σχεδόν ένα χρόνο έβγαλα το Landing... Όλες τις προηγούμενες μέρες της κυκλοφορίας, το σπίτι μου είχε γίνει το πιο ωραίο μουσικό κοινόβιο με όλα αυτά τα διαφορετικά άτομα που ακούσατε στο album.

Αφού κυκλοφόρησε και πέρασε καιρός άρχιζα να σκέφτομαι να δημιουργήσω μια ομάδα. Η ομάδα αυτή ουσιαστικά θα μπορούσε να είναι ένα collective από μουσικούς διαφόρων ειδών μουσικής.

Από ηλεκτρονική, hip hop, jazz, house, rock, progressive, experimental και άλλα. Κάποια στιγμή δεν πήγαινε άλλο με κάποια πράγματα που έβλεπα και άκουγα από αυτά που μου στέλναν τα παιδιά (με την καλύτερη έννοια). Η ιδέα πλέον μου είχε καρφωθεί στον εγκέφαλο.

Θεώρησα λοιπόν αναγκαίο να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια βάση στην Ελλάδα για όλα αυτά τα άτομα σαν και εμένα που δεν μπορούμε να πούμε ότι ανήκουμε κάπου ηχητικά.

Η ομάδα αυτή λοιπόν δημιουργήθηκε και πλέον έχει όνομα και λέγεται Diver's City. Σύντομα θα αρχίσουμε να κυκλοφορούμε μουσική και clips για να ακούτε και να χαίρεστε μαζί μας. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα.

 


Πέραν όμως αυτού η ομάδα μας δεν θα είναι κλειστού κύκλου. Αν είσαι μουσικός και θεωρείς ότι ταιριάζεις μαζί μας με κάποιον τρόπο στείλε μήνυμα στη σελίδα.

Θέλουμε να ακούσουμε και άλλα άτομα σαν εμάς. Θέλουμε να μας στείλετε κομμάτια σας που σας αρέσουν, που σας κάνουν χαρούμενους και περήφανους που τα φτιάξατε.

Εμείς από μεριάς μας θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε ως ομάδα όπως μπορούμε. Είναι αρχή ακόμα αλλά ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουμε να διαδώσουμε λίγο παραπάνω αυτές τις περίεργες μουσικές που κάνουμε. Ευχαριστώ πολύ!»".

Δείτε εδώ την σελίδα της ομάδας.