Δεν είναι μόνο ότι επιστρέφουμε σιγά – σιγά στην κανονικότητα και στον φυσιολογικό ρυθμό των ζώων μας.  

Είναι ότι μαζί με αυτήν επιστρέφουμε και στην αθλητική μας ζωή, με ολοένα και περισσότερους αθλητές να μπαίνουν σε γήπεδα και στάδια για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας μετά την έναρξη των προπονήσεων για τις δύο πρωταθλήτριες, Αλεξία Παππάς και Δέσποινα Μουρτά που έκαναν την αρχή, πλέον έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και άλλοι αθλητές του αγωνιστικού τομέα, στο δεύτερο κύμα της επιστροφής στα στάδια, μετά τις 18 Μαΐου που αφορά τους αθλητές των σωματείων που είναι από 15 ετών και πάνω.

Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα όταν αυτά γίνουν, καθώς οι ημερομηνίες ανακοινώθηκαν ήδη από το ΣΕΓΑΣ (δείτε εδώ). Οι προπονήσεις πάντως γίνονται με γκρουπ, εκ περιτροπής. 

Τα σωματεία έτσι επιστρέφουν σιγά – σιγά στα «σπίτια» τους και οι χώροι των προπονήσεων τους παίρνουν και πάλι ζωή.

Ωστόσο, τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και οι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί από τους ειδικούς, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού προχώρησε και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ ο παλιός χλοοτάπητας, όπως ήδη έχει κάνει γνωστό ο δήμος, δόθηκε για να τοποθετηθεί σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους.

Στη φωτογραφία ορισμένοι αθλητές της Ολυμπιάδας στην πρώτη τους προπόνηση στο Στάδιο μετά την επιστροφή από την καραντίνα.