Ένα ολοκαίνουριο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης δημιουργήθηκε στην Πάτρα, με στόχο να χαρίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδάκια!

Το Ανθολόγιο είναι ένας ξεχωριστός χώρος, ιδανικός για να φιλοξενήσει τους μικρούς φίλους και να κάνει πράξη το σκοπό των ΚΔΑΠ, που δεν είναι άλλος από το να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, που είναι τόσο πολύτιμος στις μέρες μας.

Το εσωτερικό του, έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον τόσο για μάθηση, όσο και για διασκέδαση.

Πρόκειται για ένα Πρότυπο ΚΔΑΠ, που προσεγγίζει τα σκανδιναβικά μοντέλα διαπαιδαγώγησης.


Στο Ανθολόγιο, τα παιδιά θα βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες, με διάφορες δραστηριότητες που αφορούν τη φιλαναγνωσία, τη ζωγραφική και τις 3D κατασκευές.

Στην αίθουσα της δομής που έχει δημιουργηθεί γι' αυτόν το λόγο, δίνεται στα παιδιά η δυνατότητα να βγάλουν από μέσα τους τον καλλιτέχνη που τόσο καλά κρύβουν!

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν θεατρικά παιχνίδια και να απολαμβάνουν προβολές κινηματογράφου!

Ακόμα, στις δραστηριότητες, εντάσσονται η ρυθμική γυμναστική, η γιόγκα για παιδιά και μαμάδες, η μουσικοκινητική αγωγή, οι πολεμικές τέχνες (tae kwon do κ.α.), η μαγειρική και η ρομποτική.

Τέλος, παρέχεται η συμβουλευτική υπηρεσία παιδιών και γονέων.


Τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν αυτά τα αντικείμενα, με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου προσωπικού, που αποτελείται από καταρτισμένους νηπιαγωγούς, δασκάλους, θεατρολόγους, γυμναστές και εικαστικούς.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και είναι δωρεάν για τους γονείς, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής".

Η συνδρομή είναι για 11 μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο και έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

Αν θέλετε να γνωρίσει το δικό σας παιδί, όλα αυτά που προσφέρει το Ανθολόγιο και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.