Το «Θυμάρι», το ψητοπωλείο που άνοιξε πριν λίγο καιρό στην Πάτρα, απέδειξε για μια ακόμη φορά, τη δυναμική του. Πώς;

Πέτυχε μια σημαντική διάκριση στα Best Cyprus Food Awards, κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο Γεύσης, στην κατηγορία του. Τα Best Food Awards είναι ο πιο πετυχημένος θεσμός βραβείων σε επιχειρήσεις εστίασης και παραδοσιακά προϊόντα/εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι ο μόνος και ο πιο πρωτότυπος θεσμός εστίασης, αφού συλλέγει και επεξεργάζεται για 300 ημέρες ό,τι κριτική (θετική ή αρνητική) καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης και εφαρμογές κριτικών, όπως το google, το tripadvisor, το foursquare, το ask4food, τα social media, αλλά και δεκάδες άλλες μικρότερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, βγάζοντας ένα ασφαλές και «διάφανο» αποτέλεσμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Και αυτό είναι που πιστοποιεί την αξία του και που δίνει το αντίστοιχο κύρος στις βραβεύσεις.


Όσον αφορά το «Θυμάρι», οι καταναλωτές επιβράβευσαν τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την ανώτερη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί, καθώς και τη σχέση υπηρεσιών και τιμής του ψητοπωλείου, που κρατά ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης, με δύο καταστήματα στη Λεμεσό της Κύπρου και ένα στην είσοδο της Πάτρας (Νέα Εθνική Οδό Αθηνών 4). 

Το ψητοπωλείο, διακρίθηκε ανάμεσα από δεκάδες ψητοπωλεία της Κύπρου και απέσπασε τη θετική ψήφο των εκατοντάδων πελατών του, γιατί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Φυσικά, το «Θυμάρι» δεν ξεχωρίζει μόνο στην Κύπρο, αφού έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και των Πατρινών, καθώς έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια τους.


Ας γνωρίσουμε το «Θυμάρι»

Στην είσοδο της πόλης, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών 4, το "Θυμάρι" κάνει τη διαφορά... σε ένα χώρο με ιδιαίτερο design μας υποδέχεται για να δείξει πως το σουβλάκι και όχι μόνο, έχει πάει σε άλλο επίπεδο από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Ιδιαίτερες γεύσεις, περίεργες σάλτσες και μπαχάρια, αξεπέραστες πίτες-γύρο, burger για όλα τα γούστα, κλασσικό «βρώμικο», ποικιλίες κρεατικών και πολλά ακόμα.

Διαλέγουν τα καλύτερα υλικά και τις καθαρότερες πρώτες ύλες, για να μπορέσουν να μας παραδώσουν ένα γευστικό αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία.


Γιατί το Θυμάρι είναι η πρώτη μας επιλογή

  • Διαθέτει ξυλόφουρνο απ’ τον οποίο περνιούνται τα κρεατικά αλλά και το «βρώμικο» για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
  • Απευθύνεται σε όλα τα τα γευστικά γούστα, αφού διαθέτει και μενού με vegetarian επιλογές και ξεχωριστό χώρο παρασκευής
  • Μας συστήνει για πρώτη φορά το γύρο από μανιτάρι
  • Διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ

Το "Θυμάρι" είναι για οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία στο χώρο της εστίασης στην πόλη μας από το 1985 και αριθμεί ήδη δύο καταστήματα στην Κύπρο, όπου αποτελεί αγαπημένη επιλογή για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες.

Θυμάρι... το γευστικό μας "καταφύγιο", ανακαλύψτε το!