Σε συνέντευξή του στη Lifo ο Πάνος Ιωαννίδης μεταξύ άλλων μιλά για το MasterChef και το πώς ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια του reality. "Ενώ είχαμε ακόμη 22 ημέρες γυρισμάτων, και πρακτικά 11 επεισόδια, που περιλάμβαναν ταξίδια, καλεσμένους και επιπλέον δοκιμασίες, φθάσαμε στον τελικό και αφήσαμε μόνο τη live ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας όπου ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι αφού εμείς ούτε ξέρουμε τον νικητή. Ταξίδια, λοιπόν, δεν θα δούμε φέτος.

Είναι και πάλι όμορφο αλλά λίγο πιο μαζεμένο. Η παραγωγή είχε σχέδια για απίστευτα πράγματα που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν" είπε για την αλλαγή πλάνων λόγω κορονοϊού. Συνέχισε σημειώνοντας πως "οι φετινοί παίκτες θεωρώ ότι είχαν υψηλό μαγειρικό επίπεδο, οπότε κι εμείς είχαμε να πούμε και να κάνουμε πράγματα και να τους φθάσαμε στα όριά τους αφού βλέπαμε ότι τραβούσαν. Κάθε χρόνο εγώ έκανα τη χειρότερη επιλογή ομάδας, νομίζω ότι φέτος ήταν λίγο καλύτερη.

Το κομμάτι του reality, προφανώς, εμάς δεν μας αγγίζει γιατί πρακτικά δεν βρισκόμαστε μπροστά σ αυτό, μόνο στις δοκιμασίες και τις αποφάσεις. Βλέποντας τα επεισόδια αφού έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για πολλούς έχω απορήσει. Όντως έτσι σκέφτεται; Έτσι μιλάει; Θα μπορούσαμε να πληροφορούμαστε τι γίνεται στο σπίτι αλλά δεν το ζητάμε για να μπορούμε να είμαστε ακέραιοι και αμερόληπτοι. Και δεν μας αφορά στην τελική. Και πηγαδάκια, και τσακωμοί, και παρεξηγήσεις, και αγάπες υπάρχουν. Δεν μου είναι ξένα αυτά" υπογράμμισε ο κριτής του MasterChef.


Πάνος Ιωαννίδης: Τι είπε για το Masterchef