Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τον Alpha και την τηλεόραση, τουλάχιστον για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Φαίη σχολίασε την χθεσινή ανακοινώση της παρουσιάστριας τονίζοντας πως πιστεύει ότι η αποχώρησή της δεν θα είναι οριστική.

“Βλέπεις μια νέα γυναίκα και είναι και καλά. Καμιά φορά βλέπεις ανθρώπους που είναι να σταματήσουν από τα φώτα και τους βλέπεις λίγο τρελούς. Εδώ βλέπεις μια ισορροπημένη απόφαση, μία γλυκιά γυναίκα, που θέλει να κάνει ένα διάλλειμα για τους δικούς της προσωπικούς λόγους. Αυτή ξέρει. Είπε και στο επανιδείν. Εγώ δεν πιστεύω ότι σταματάει. Είναι μια νέα γυναίκα, μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα για ένα χρόνο για τα δικά της θέλω, τις δικές της απαιτήσεις, γιατί στο σπίτι του καθενός δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει ή μέσα στο μυαλό. Αυτό που λέει τέλος και ο θρόνος δεν υπάρχει… Είναι μια γυναίκα που παντρεύτηκε, έκανε τα παιδιά της, έκανε πολλά παιδιά. Δεν είναι ότι δεν είχε ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Δεν αφιερώθηκε σε αυτό και άφησε πίσω την προσωπική ζωή!”, είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


faysbook.gr Τα σχόλια της Φαίης για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση