Φορτίστηκε ξανά το κλίμα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη καθώς ο πρώην αν. υπουργός αποχώρησε αρνούμενος να απαντήσεις στις ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη .

«Είσαι προβοκάτορας» του είπε ο πρώην υπουργός και έφυγε από την επιτροπή. «Είσαι κότα λυράτη» τι ήταν η απάντηση του κ.Κυρανάκη. Λίγο νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Πολακης φέρεται να πήρε αποστάσεις από τους προστατευόμενος μάρτυρες λέγοντας ότι μπορεί να είναι και άνθρωποι που τους είχαν για κατηγορούμενους και τους είπαν πείτε πράγματα για να γίνεται μάρτυρες.

«Δεν τους ήξερα. Απλά είχα διαβάσει και είναι βέβαιο ότι τα έχουν πιάσει διότι μόνο έτσι ήξεραν. Μπορεί να είναι και άνθρωποι που τους είχαν για κατηγορούμενους και τους είπαν πείτε πράγματα για να γίνετε μάρτυρες. Αυτό δεν γίνεται»; τόνισε.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας αυτή την αναφορά του κυρίου Πολάκη ανέφεραν ότι ουσιαστικά με αυτή την αναφορά αδειάζει την Τουλουπάνι για την χρησιμοποίηση εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση ως μαρτύρων.