Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του επιτυχημένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε για όλα αυτά που ίσως δεν περιμένεις να ακούσεις, όπως αναφέρει το zappit.

“Πέρασα μια δεκαετία που χαιρόμουν που έβγαινα στον φακό, όταν έκανα πολιτικό ρεπορτάζ, χαιρόμουν που όταν πήγαινα κάπου ο κόσμος με αναγνώριζε και μου μίλαγε. Μετά πέρασα σε μια φλατ περίοδο, το είχα συνηθίσει. Τώρα πια και να μην το κάνω δεν με πειράζει. Δεν θέλω να φτάσω και στο σημείο να λένε κοίτα σε αυτή την ηλικία πως έχει γίνει και λέει δελτίο. Έχω βάλει ένα ηλικιακό στοπ. Για μένα είναι όταν γίνω 60 ετών.

Με τους συνεργάτες μου κουραστήκαμε πολύ να αλλάξουμε την εικόνα του δελτίου, χρειάζεται χρόνος. Γι’ αυτό από σεζόν σε σεζόν έχουμε άνοδο στο ποσοστό μας.

Η σχέση μου με τη μαγειρική δεν είναι καλή. Δεν είναι το δυνατό μου σημείο αυτό. Ποτέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε, είναι όμως εξαιρετικός ο Θόδωρος σε αυτό. Φτιάχνει τα πάντα, του αρέσει και τον χαλαρώνει. Τα παιδιά μου έχουν αποδεχτεί ότι δεν μαγειρεύω. Μου αρέσει η κηπουρική και ασχολούμαι αρκετά με αυτό.

Μου έλειπαν πολύ τα παιδιά μου όταν πήγαν στο εξωτερικό, τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο. Μετά σιγά σιγά συνήθισα και βρήκα τους ρυθμούς μου. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη γιατί έχω και τον Θόδωρο που μου λέει “μην κλάψεις μπροστά στα παιδιά”.

Υπήρχε πάντα μεγάλη κατανόηση από την οικογένειά μου για το ωράριο που έχω στη δουλειά. Επειδή εμένα με γνώρισαν με αυτούς τους ρυθμούς, νομίζω ότι τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε αυτό.

Θα ήθελα να είμαι ανέμελη και να μη χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα φύγω από τη δουλειά, θα κάνω τουλάχιστον 5 μήνες απόλυτη αποτοξίνωση. Δεν θα δω κανένα δελτίο ειδήσεων, δεν θα διαβάσω τίποτα στα sites, τίποτα, τίποτα…”.