Μια επίθεση με βιτριόλι σε μια νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα πάγωσε όλη την Ελλάδα την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα το πανέμορφο κορίτσι από το Λουτρό Αμφιλοχίας, όπως εξηγεί ο πατέρας της εργαζόταν ως ασφαλίστρια.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση και δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν ξέρω πως έγινε η δουλειά έχουν φύγει όλοι από δω και πάνε στο νοσοκομείο. Αυτό που ξέρω είναι πως πήγαινε στη δουλειά της και πως ξαφνικά βρέθηκε στην εντατική».

Η 34χρονη έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων και αγαπάει τον χορό.

Η ξανθιά καλλονή είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2019 και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha “Deal”.


Τα σενάρια για τη φρικτή επίθεση

Το γεγονός πως η επίθεση στην 34χρονη έγινε με βιτριόλι και μάλιστα από άλλη γυναίκα (σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) οδηγεί την αστυνομία, σε πρώτη φάση, στην εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών.

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ίδια η 34χρονη όταν καταθέσει. Για την ώρα και καθώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, οι αστυνομικοί περιμένουν το “πράσινο φως” των γιατρών για να της πάρουν κατάθεση.

Πέρα από το κίνητρο και ίσως την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δράστης ακολουθούσε το θύμα ή αν είχε κρυφτεί μέσα στο κτίριο και περίμενε για να επιτεθεί.


Βίντεο: newsit