Γίνονται όμορφα πραγματάκια στην Πάτρα καλλιτεχνικά και μουσικά, παρόλο που η κρίση το κορωνοϊού άφησε δεκάδες ανθρώπους της τέχνης, χωρίς να μπορούν να βιοποριστούν.

Πραγματάκια που μαθαίνουμε άλλοτε από τύχη, από στόμα σε στόμα, άλλοτε μέσω των social media. Το συγκεκριμένο το μάθαμε μέσα από το facebook όταν είδαμε να γυρίζει από shares ένα βίντεο που ανεβάζει την αδρεναλίνη, με όπλα και πολυβόλα και σε ταξιδεύει κάπου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε μαφιόζικες καταστάσεις και όλα τα σχετικά

Το ψάξαμε. Ο Πατρινός κιθαρίστας και μουσικός Χάρης Πεγιάζης συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό που αφορά τη μουσική επένδυση της σειράς Westworld Season 3 της HBO. Η σειρά , όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το τρέιλερ, έχει να κάνει με περιπέτεια και καταδιώξεις, έχοντας αρκετούς fans.

Σκοπός του διαγωνισμού (μάθετε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) είναι η μουσική επένδυση μιας τετράλεπτης σκηνής από τη σειρά, με τον κάθε διαγωνιζόμενο να υπογράφει τη δική του μουσική πρόταση.

Ανάμεσα στα κριτήρια που μετρά για τον νικητή εκτός των άλλων, έχει να κάνει με το ποσοστό προβολής του κάθε βίντεο.

Ο Χάρης Πεγιάζης, ένας Πατρινός μουσικός που διδάσκει κιθάρα και μία αξιόλογη διαδρομή στον χώρο, με πολλές συνεργασίες στην Πάτρα και όχι μόνο, παρουσιάζει την δική του πρόταση για το όλο θέμα.

Να τον βοηθήσουμε, τι λέτε; Δείτε τη.


#westworldscoringcompetition2020 Haris Pegiazis