Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρώην άσος της Παναχαϊκής Γιάννης Μασούρας, στις δηλώσεις του προέδρου της Λάρισας, Αλέξη Κούγια που τον είχε χαρακτηρίσει αγνώμων και αχάριστο.

Σε ανάρτηση του ο Πατρινός ποδοσφαιριστής αναφέρει τα εξής: «Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για εμένα και για αυτόν τον λόγο νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και όπως έχω μάθει από μικρός, δουλεύω καθημερινά σκληρά για να εξελιχθώ και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με έχουν βοηθήσει στην επαγγελματική μου πορεία.

Ποτέ μου δεν μίλησα άσχημα ή θέλησα να προσβάλλω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους συμπαίκτες μου ή τους φιλάθλους της ομάδας.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για ότι παρερμηνεύθηκε ή μεταφέρθηκε λάθος. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπεράνω άλλων. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά και στο καλό και πειθαρχημένο χαρακτήρα των ανθρώπων.

Είμαι ευγνώμων σε όλες τις ομάδες που μου έχουν δώσει ευκαιρίες για να αποδείξω τι αξίζω και να συμβάλλω και εγώ αγωνιστικά στην πορεία τους.

Εύχομαι στην ΑΕΛ, στον κ. Κούγια και στους φιλάθλους της ομάδας επιτυχίες και νίκες. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξη, την καθοδήγηση και την αγάπη σας».