Οι Άγριες Μέλισσες επέτρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από δυο μήνες απουσίας και οι εξελίξεις καθηλώνουν το κοινό.

Ωστόσο, τα spoilers δεν έχουν σταματήσει και φαίνεται πως η συνέχεια της ιστορίας στις Άγριες Μέλισσες θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα λοιπόν με το Τv Έθνος πολύ σύντομα θα υπάρξει ένα new entry στο καστ.

Στο Διαφάνι θα εισβάλει ένας νέος χαρακτήρας, ο υφασματέμπορας Ιορδάνης, ο οποίος φέρνει τα πάνω - κάτω στα σχέδια των ηρώων και ανατρέπει τη ζωή της Δρόσως. Συγκεκριμένα θα την ερωτευθεί και θα της προτείνει να παντρευτούν και να μεγαλώσει το παιδί της ως πραγματικός του πατέρας όταν εκείνη μετά από αρκετούς δισταγμούς του αποκαλύψει τελικά την αλήθεια: Ότι δηλαδή είναι έγκυος από έναν άλλο άντρα. Όταν ο Ιορδάνης θα μιλήσει στην Λενιώ για τις προθέσεις του απέναντι στη Δρόσω, τότε η Ελένη θα συμφωνήσει. Το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας, να μεγαλώσουν εκείνες το μωρό της Δρόσως, θα είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.

Ποιος όμως θα υποδυθεί τον 26χρονο υφασματέμπορα Ιορδάνη στις Αγριες Μέλισσες;
Πρόκειται για τον Λάμπρο Κωνσταντέα, απόφοιτο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (2017) και σήμερα επί πτυχίω φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο νεαρός ηθοποιός ξεκίνησε να συμμετέχει σε παραστάσεις από το 2016 ως τελειόφοιτος στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Μάλιστα το 2017 με ολόκληρο το έτος του ταξίδεψαν σε Βουλγαρία και Ρωσία με τη πτυχιακή τους παράσταση «Αγαμέμνων» οπού και απέσπασαν βραβεία σε διεθνή Φεστιβάλ Θεάτρου, καταλήγοντας το ταξίδι αυτό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές παραγωγές. Στο θέατρο έχει ξεχωρίσει στις παραστάσεις «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» (2018), «Αντιγόνη» (2016), «Φυλές» (2018), «Αγαμέμνων» (2018), «Μαθήματα πολέμου ΙΙ: Σικελικά Δράματα» (2019).

Δείτε φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιορδάνη που θα δούμε σύντομα στις Αγριες Μέλισσες:
O νεαρός ηθοποιός Λάμπρος Κωνσταντέας ανατρέπει όλες τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1...