Η ταλαντούχα Τζούλιαν Μουρ παντρεύτηκε τον γοητευτικό σκηνοθέτη Μπαρτ Φρέντλιχ στις 23 Αυγούστου το 2003. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τον 22χρονο Καλέμπ και την 18χρονη Λιβ. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό του Χόλιγουντ Τζούλιαν Μουρ, ύστερα από αυτόν με τον Τζον Γκουλντ Ρούμπιν, που διήρκεσε από το 1986 μέχρι το 1995.

Αυτή τη φορά, η Τζούλιαν Μουρ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και η ηθοποιός συγκίνησε με τα λόγια της καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν κατάφερε να είναι στο πλευρό του για την σπουδαία αυτή μέρα του Καλέμπ, όπως αναφέρει το bovary.

Ο 22χρονος Κέιλεμπ ήταν ένα από τα εκατομμύρια παιδιά τα οποία δεν κατάφεραν φέτος να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους μαζί με τους γονείς τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Τζούλιαν Μουρ παραδέχτηκε ότι ράγισε η καρδιά της που έχασε μια τόσο σημαντική μέρα του γιου της.

«Ο γιος μου αποφοίτησε σήμερα από το Πανεπιστήμιο. Δεν μπορούμε να είμαστε πιο υπερήφανοι για όσα κατάφερε τα τελευταία 4 χρόνια – αποφοιτώντας με άριστα, συμμετέχοντας στην ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου και ξεκινώντας το μεταπτυχιακό του. Η καρδιά μας έχει ραγίσει που δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε σήμερα μαζί του με τον τρόπο που του αξίζει. Σε αγαπάμε πολύ Καλ και είμαστε πολύ περήφανοι» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ο γιος της με τη σειρά του σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του: «Σε αγαπώ μαμά! Οι εορτασμοί έρχονται σύντομα».