Την Τρίτη 19 Μαΐου και ώρα 16.00 το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εκδήλωση ενημέρωσης για τον επιχειρηματικό διαγωνισμό Trophy-Τροφή Challenge.

Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Trophy-Τροφή Challenge επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της τεχνολογίας τροφίμων. Στις νικήτριες ομάδες θα δοθούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ και μη-χρηματικά έπαθλα όπως υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, συμμετοχή σε προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, συμμετοχή στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού Future Agro Challenge και μια εκπαιδευτική επίσκεψη 5 ημερών στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.trophychallenge.gr με καταληκτική ημερομηνία την 29η Μαΐου 2020 και μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που ασχολούνται με την αγροτική επιχειρηματικότητα από όλη την Ελλάδα.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό.