Η Ματίνα Νικολάου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της «Βάνιας» στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Η ηθοποιός είναι επί χρόνια φίλη και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά και τα τελευταία χρόνια έχει δει τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν στα ύψη.

«Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι κάποτε δεν ήμουν έτσι. Όμως, σήμερα πια, έχω αλλάξει φιλοσοφία ζωής και είδα ότι, με το να αφήνεσαι και να σε παίρνει από κάτω, δεν βελτιώνεται καμία κατάσταση. Οπότε, αναγκαστικά, το «πήρα» αλλιώς και τα βλέπω λίγο πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα, με περισσότερη θετική προσέγγιση. Κάποτε, πρέπει να παραδεχτώ, ότι ήμουν στα όρια της κατάθλιψης, τα έβλεπα όλα μαύρα κι έλεγα ότι «τίποτα δεν θα αλλάξει».

Δεν έχει νόημα να γκρινιάζω και να κλαίγομαι, όταν είμαι μητέρα ενός παιδιού που έχει ευθύνες και υποχρεώσεις. Δηλαδή, αν μια μέρα δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω. Έχω ένα παιδί! Πρέπει να πάω στη δουλειά μου, να γυρίσω, να το φροντίσω. Από τη στιγμή που έγινα μαμά, όλα άλλαξαν και πια τα βλέπω πιο αισιόδοξα», έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της. Η Ματίνα Νικολάου πόζαρε αγκαλιά με την αδελφή της και στη συνέχεια πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram.