Αλλάζει χέρια ο τηλεοπτικός σταθμός του Super B, ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά κανάλια της περιοχής μας που όλα αυτά τα χρόνια έχει μία σταθερή παρουσία στα τοπικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Κώστας Αντζουλάτος, θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Βαρδαλαχάκη.

Ο Πατρινός επιχειρηματίας είχε εκφράσει εδώ και μήνες το ενδιαφέρον του για να μπει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα και οι συζητήσεις που είχε ξεκινήσει, τόσο με τη διευθύντρια του καναλιού, Μαρία Βαρδαλαχάκη (κόρη του Κώστα Βαρδαλαχάκη), όσο και με τον μνηστήρα της Πέτρο Φυτιλά, φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα νέα στούντιο του καναλιού θα βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, ενώ στο κανάλι θα μείνει το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού του, αλλά θα προστεθούν και νέα άτομα που έχουν σημαντική εμπειρία στο ρεπορτάζ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Αντζουλάτος ιδιοκτήτης των "Idea", πέρα από την αγορά του Super B, ετοιμάζει ήδη ένα νέο κατάστημα Idea στην Εθνική Πατρών Αθηνών στο νέο δρόμο.

Στα ΜΜΕ είχε ασχοληθεί και πάλι στο παρελθόν, έχοντας δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και εφημερίδα. Το μεγαλύτερο βάρος πάντως στο εγχείρημα του αυτό θα το ρίξει στις τηλεπωλήσεις και στο τηλεμάρκετινγκ, πουλώντας δηλαδή το "στοκ" των καταστημάτων του "Idea", μέσα από την τηλεόραση.