Καλεσμένη στο Dot της Κυριακής βρέθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Σήμερα” μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας σε συνδυασμό με την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου πρόδωσε με χαμόγελο πως “σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα”.

“Οι γονείς μου, τα τελευταία δυο χρόνια, έχουν μετακομίσει στο Διακοφτό, οπότε έχω να τους δω από τις αρχές Μαρτίου. Πολύ δύσκολο και για εκείνους και για εμένα. Πήραμε όμως αυτή την απόφαση. Τώρα, μόλις σιγά σιγά ανοίξουν οι μετακινήσεις, θα πάω από απόσταση να τους δω” συμπλήρωσε, επίσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. “Άκουσα άπειρες φορές από τη μαμά Μαρία για τη μάσκα μου, τα γάντια μου. Πρόσεχε κάθε λεπτομέρεια γιατί είχε αυτή την ανησυχία”.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Μαρία Αναστασοπούλου στο Dot…


Μαρία Αναστασοπούλου: "Τα μέτρα για τον κορονοϊό θα μείνουν για μήνες" | DoT