Στο Enjoy της Κυριακής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Αμαλία Καβάλη με αφορμή την επιστροφή της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Οι “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν, λοιπόν, μετά την αναγκαστική παύση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και φέρνουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

“Είναι η πρώτη πρωτότυπη παραγωγή μεγάλης κλίμακας των τελευταίων χρόνων. Οι παραγωγοί πήραν το ρίσκο και δεν ήξεραν πως θα πάει. Η επιτυχία που ήρθε είναι μάλλον κράμα σεναρίου, σκηνοθεσίας, ηθοποιών και λοιπών συντελεστών. Πιστεύω, όμως, πως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η μυθοπλασία, η ιστορία που λέμε στον κόσμο, γιατί η πρωτότυπη μυθοπλασία εξέλειπε τα περασμένα χρόνια” σημειώνει χαρακτηριστικά η Αμαλία Καβάλη στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. “Το κοινό συνδέεται με τους χαρακτήρες του χωριού μας, είναι οικείοι, μπορεί να αναγνωρίσει τις επιθυμίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να ζήσουν τη ζωή τους όσο καλύτερα μπορούν. Το ρίσκο απέδωσε και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες παραγωγές κι ας πέρασε ένας κορονοϊός από πάνω μας”.

Η Ουρανία τον έχει συγχωρήσει τον Κυριάκο; Εσύ θα συγχωρούσες μια αρραβωνιαστικιά;

Ίσως εκείνη την εποχή οι γυναίκες να επιδείκνυαν μεγαλύτερη ελαστικότητα στις εξωσυζυγικές σχέσεις μεταξύ των συντρόφων τους, κυρίως λόγω οικονομικής εξάρτησης. Η Ουρανία όμως δεν είναι οικονομικά εξαρτημένη από τον Κυριάκο. Να πούμε, και για όσους δεν ξέρουν, πως κατά τη διάρκεια της σειράς ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της ήταν δύο χρόνια παράλληλα αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα, αλλά επίσης πως πριν τη γνωριμία τους (10 χρόνια) είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει παιδί από τον πρώτο του γάμο. Πληροφορίες που απέκρυψε. Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η εμφάνιση της αρραβωνιαστικιάς, αλλά το σύνολο της κρυφής συμπεριφοράς. Ο άνθρωπος που έκανε οικογένεια της, που τον εμπιστευόταν τυφλά, την κοροϊδευε για χρόνια. Τον αγαπάει ακόμα, όμως, μπορεί να τον εμπιστευτεί ξανά; Ακόμα και να θέλει να τον συγχωρέσει, υπάρχει γάμος μετά την κατάλυση της εμπιστοσύνης;

Περίμενες από την Ουρανία να ερωτευτεί τον κοινοτάρχη; Είναι μια σχέση ανάγκης ή πραγματικού έρωτα; Θα ήθελες αυτοί οι δυο άνθρωποι να είναι μαζί; Πάντως, ο Χρήστος Πλαϊνης μας είπε, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Enjoy, ότι η Ουρανία έχει κάνει τον Τόλια πιο γήινο…

Η Ουρανία με τον Τόλια, ενώ είναι από το ίδιο χωριό, δεν παντρεύτηκαν μεταξύ τους ούτε υπήρχε υπόνοια προϊστορίας αισθήματος, ερωτεύτηκαν και οι δύο ξενομερίτες. Δεν περίμεναν, λοιπόν, τώρα “συγκατοικώντας” να αναπτύξουν αισθήματα. Όμως χάρισαν ο ένας στον άλλον ηρεμία και ασφάλεια σε μια στιγμή που ήταν και οι δύο πολύ πληγωμένοι. Η σχέση που αναπτύχθηκε ήταν σχέση στοργής. Μπορεί, αν είχαν παντρευτεί μεταξύ τους, να ήταν πιο ευτυχισμένοι απ’ ότι είναι με τους συντρόφους τους αλλά δεν το έκαναν.