Η δημοφιλής ροκ μπάντα 15 50 τολμά και με μεγάλη επιτυχία διασκευάζει με μια πιο rock διάθεση ένα από τα σπουδαιότερα ερωτικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘80, το «Προσωπικά» που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!!

Μια διασκευή στο τραγούδι, της Λίνας Νικολακοπούλου και του αείμνηστου Γιάννη Σπανού, που πρώτη ερμήνευσε και έκανε τεράστια επιτυχία η Ελένη Δήμου. 

«Προσωπικά»

Ένα αγαπημένο τραγούδι που έχει γράψει την δική του ιστορία και που δεν έχει λείψει από το συναυλιακό ρεπερτόριο των 15 50 τα τελευταία χρόνια. Κάπως έτσι το Προσωπικά τους "επέλεξε" ώστε να γίνει η ροκ μπάντα ένα κομμάτι της ιστορίας του.

Οι 15 50 διατηρώντας πάντα την δική τους μοναδική ταυτότητα, τον ηλεκτρισμένο ήχο, την προσεγμένη ενορχήστρωση του Ρουσσέτου και την μοναδική ερμηνεία του τραγουδιστή τους Μηνά, μας χαρίζουν την δική τους εκδοχή του «Προσωπικά»  που φαίνεται ότι θα αγαπηθεί για ακόμα μια φορά.

Το τραγούδι «Προσωπικά» οπτικοποιήθηκε από τον Φραγκίσκο Κουλούρα και πήρε τη σφραγίδα του ήχου των 15 50.

Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι για την νέα τους κυκλοφορία:

“‘Eνα τραγούδι που το αφιερώνουμε σε όλους ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.”


15 50 - Προσωπικά | Official Music Video

«Προσωπικά»
Μουσική: Γιάννης Σπανός
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
1η εκτέλεση: Ελένη Δήμου
 
Credits

Ηχοληψία, Μίξη ήχου: Φραγκίσκος Κουλουράς
Mastering: Πάνος Μπόθος
Σκηνοθεσία, εικονοληψία: Φραγκίσκος Κουλούρας
Σενάριο: Ρουσσέτος Δημητρόγλου, Μινάς Τσίγκος, Φραγκίσκος Κουλουράς
Επιμέλεια παραγωγής: Φραγκίσκος Κουλουράς
 
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα προσωπικά home studios των μελών του συγκροτήματος.
Μέρος των ηχογραφήσεων έγινε στο Studio Summit.
 
Για το «Προσωπικά»

Ένα αγαπημένο τραγούδι που δεν λείπει τα τελευταία χρόνια από το set list των 15 50 και που αποφασίσαμε από την αγάπη μας για αυτό, να το ηχογραφήσουμε κάνοντας το «δικό μας», να γίνουμε και εμείς επίσημα ένα κομμάτι της ιστορίας του.

Όπως κάνουμε σχεδόν σε όλες μας τις κυκλοφορίες, έτσι και στο «Προσωπικά» έγινε η οπτικοποίηση της ιστορίας του τραγουδιού.

Αυτή συνέπεσε δυστυχώς με τα απίστευτα γεγονότα που βιώνουμε με το παγκόσμιο θέμα του κορωνοϊού και έτσι αυτό το «Προσωπικά» πήρε και μια άλλη διάσταση που ευχόμαστε να ξεπεραστεί όσο το δυνατό συντομότερα και με τις λιγότερες απώλειες.

Έτσι λοιπόν το σενάριο κάθε μέρα άλλαζε και ο καλός μας φίλος ο Φραγκίσκος – ο οποίος είναι και αυτός που έχει επιμεληθεί όλη την παραγωγή – με την κάμερα στα χέρια και τηρώντας ευλαβικά όλους τους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας που έχουν δοθεί, επισκέφτηκε έναν-έναν από εμάς στα σπίτια μας.

Είμαστε περήφανοι για την νέα μας δουλεία και ανυπόμονοι να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά.

Να τραγουδήσουμε την υπέροχη μελωδία του Γιάννη Σπανού και τα εξαιρετικά λόγια της Λίνας Νικολακοπούλου, παρέα.

Αυτό το «Προσωπικά» ας μείνει μόνο ένα ερωτικό απωθημένο και τίποτε άλλο ξανά ...
 
Ρουσσέτος για τους 15 50