Έχοντας αφήσει πίσω μας την δύσκολη περίοδο της καραντίνας και προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, η διασκέδαση και η απόδραση από την καθημερινότητα αποτελεί μονόδρομο για την ψυχολογία μας, μιας και η ζωή είναι μπροστά μας!

Με την θερμοκρασία επιπλέον να έχει πάρει την ανιούσα, τα πρώτα μπάνια μοιάζουν με επιτακτική ανάγκη, ψάχνοντας εκείνο το μέρος που να συνάδει με τα "πρέπει" της επικαιρότητας.

Επειδή λοιπόν, τουλάχιστον γι' αυτό το καλοκαίρι θα προτιμηθούν οι παραλίες με... άπλα, έτσι ώστε να εξασφαλισθούν οι αποστάσεις, η Καλόγρια αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Εκεί, μας περιμένει το La Mer, το Beach Bar που χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε για την εξυπηρέτηση και την άνεση που μας προσφέρει, αποτελώντας τον "σταθμό" για τις ολοήμερες εξορμήσεις μας στην must ακτή της Αχαΐας.


Τηρώντας τους κανόνες λόγω Covid-19, στο La Mer θα βρείτε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ δροσερούς καφέδες και ροφήματα, μέσω take away, ενώ τα λαχταριστά σνακς που διαθέτει θα σας "κρατήσουν", χωρίς να χρειάζεται να φύγετε απ' την παραλία για γεύμα και να επιστρέψετε.

Παράλληλα, το προσωπικό πληρεί τους κανόνες υγιεινής με γάντια και μάσκες, ενώ στο πάσο είναι τοποθετημένο πάντα αντισηπτικό.


Μπορεί οι ξαπλώστρες του να μην είναι ακόμα διαθέσιμες, όμως οι υπηρεσίες του είναι από μόνες τους ικανές για να το επισκεφτούμε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, κάνοντας το στέκι.

Το καλοκαίρι έφτασε, ξεχάστε το χθες, την κάνουμε La Mer για βουτιές... επικές!