Είναι δεδομένο πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί οριστικά από τον Alpha. Το έχει κάνει σαφές μέσα από την εκπομπή της, το έχουν πει ξεκάθαρα οι συνεργάτες της, το γνωρίζουν και οι υπεύθυνοι του σταθμού. Τους τελευταίους μήνες, στην κούρσα διαδοχής της μπήκαν πολλές παρουσιάστριες μέσα από μία σεναριολογία που κάποιες φορές άγγιζε και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Ο Alpha ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα έκανε επαφές και πλέον δρομολογεί την αντικαταστάτριά της, η οποία δεν ανήκει στον κατάλογο των τηλεπαρουσιαστριών. Ακολουθώντας την τάση που θέλει τους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστών την επόμενη σεζόν, την ζώνη 13.00 – 15.00 αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός, η οποία φιλοξενήθηκε πολλές φορές στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή του συμβολαίου για να παρουσιάσει την εκπομπή που θα την διαδεχτεί.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει την είδηση, όμως είναι θέμα χρόνου πλέον να ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούστηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Βάσω Λασκαράκη έρχεται να συμπληρώσει μία πεντάδα παρουσιαστριών για τον Alpha, ο οποίος προτιμά τις γυναίκες για την ψυχαγωγία. Πρόκειται για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελεονώρα Μελέτη, την Αντελίνα Βαρθακούρη, την Ναταλία Γερμανού και φυσικά την ίδια.