Έχασε τη ζωή του ο 84χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση των οδών Αιγιαλέως και Μελετοπούλων, έξω από το Επισκοπείο στο Αίγιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από παθολογικά αίτια, τα οποία θα διευκρινιστούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα λευκό ΙΧ που οδηγούσε 85χρονος με καταγωγή από την περιοχή του Διακοπτού, εκινείτο επί της οδού Μελετοπούλων και περνώντας τη διασταύρωση, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα γκρι αυτοκίνητο που ανέβαινε την Αιγιαλέως. Από τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα έφτασαν και κόλλησαν στο απέναντι πεζοδρόμιο, με τον οδηγό του γκρι αυτοκινήτου να βγαίνει αμέσως από το όχημά του χωρίς τραύματα. Ο ηλικιωμένος οδηγός του λευκού ΙΧ δυστυχώς έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του.

Πηγή: filodimos.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη , στο Αίγιο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 84χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 84χρονου.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και τις αιτίες πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.