Οι κουζίνες φαίνεται πως θα πάρουν φωτιά από το ερχόμενο φθινόπωρο και στον Alpha. Η πολυετής, πλέον, επιτυχία που έχει το MasterChef, φαίνεται πως οδηγεί τους υπεύθυνους προγράμματος του αδελφού καναλιού να επανεντάξουν στο πρόγραμμά τους reality μαγειρικής. Και ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε να το φέρει εις πέρας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές ανεπίσημες πληροφορίες, ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στα παλιά τηλεοπτικά του λημέρια. Ο γνωστός σεφ θα αναλάβει την παρουσίαση ενός reality μαγειρικής, το οποίο σχεδιάζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ώστε να μην “συναντηθεί” με το MasterChef που παραδοσιακά ξεκινά τέλη Ιανουαρίου.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει μία από τις εκπομπές που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, χωρίς να διευκρινίζεται για την ώρα αν είναι το Εφιάλτης στην Κουζίνα ή κάποια άλλη.

Να σημειώσουμε, σε αυτό το σημείο, πως αν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευτούν, αναμένεται να δημιουργηθεί συνωστισμός μαγείρων στον Alpha. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του, ενώ με δική του εκπομπή θα βρεθεί και ο Γιώργος Τσούλης.